Back in Town
Bedankt voor je verhaal. We hebben elkaar gisteravond gesproken op de Skype, leuk om jullie weer even te zien.
We gaan weer trouw mailen nu je weer bereik hebt, dan blijf je op de hoogte van onze dagelijkse beslommeringen.
Groetjes en liefs, anne en pia
bueno, bueno grandioso historia!!!
ben benieuwd naar de Dakar!!!
xxx
beste rene en hendrika nog de beste wensen van hier
het is jamer dat julie niks konden doen daar zijn de kinderen daar nu vrij of zo, o ja de buurman heeft de ramen geblind zodat er niet naar binnen ge keken kan worden nog veel plezier daar de komende maanden grt
hendrik erica balk
Fijn dat it sa goed mei jimme is. Dus Spaans is in drege taal, wol folhâlde fansels. Troch de foto's krijst in goede yndruk fan hoe't it dêr by jimme is. Wol hiel keal, sa sûnder in tûkje grien fan gers en blommen. Noch de bêste winsken foar it nije jier. Wy binne hjir rêstich 2012 ynrûgele, mei rein en wyn. Hjir is dus alles bêst, jûn de nijjiersbuorrel fan de winkel by Ellen Lemstra. Grif gesellich. Hertlike groet fan Jurjen en Tite
Hoi lieverds, fijn jullie weer te horen wie weet weer eens ff skypen? Dikke tut en heel erg bedankt voor de prachtige narsissen. Toch mis ik jullie wél heel erg. Xxx
Hallo jonge lui nog alle beste wensen voor 2012.Wat een pracht fotos zeg ,wat een ruig land schap daar wordt je wel stil van denk ik als je daar loopt dat doet je wel wat. En de wasdag daar bij jullie dat is toch wel wat anders dan bij ons waar was jij hendrika heb je nog niet zien staan stampen. Mooi om jullie verhalen te lezen. Bij ons is alles goed de jongens zijn weer naar school met frisse tegen zin. Het is hier behoorlijk nat geweest storm en veel regen.Deze vakantie niet in de sneeuw spellen voor de jongens maar in de blubs en ben dan wel blij met de wasmachine die heeft overuren gedraaid Ben kwam soms wel 3x per dag thuis onder de blubs. De winter wil hier maar niet komen de narcissen komen zowat al weer uit nog een paar dagen en ze staan in bloei.Nou zet hem op met jullie Spaanse les de volgende mail in het Spaanse. Groetjes en een dikke knuffel van ons uit Marum.
René en Hendrika,
We smullen van jullie verhalen en foto's. Wat een andere wereld, dan waar wij in leven. On voorstelbaar dat zuinig met water zijn, terwijl er hier in Friesland hele gebieden onder water staan. Het prikkelt ons des te meer om bewuster te gaan leven. We willen jullie alsnog alle goeds voor 2012 toewensen, en zien alweer uit naar de volgende berichten. Fijn dat we het zo mee kunnen beleven. Groeten van Harm en Jetty.
Hoi, super hoor om weer wat te lezen! Binnenkort op de skyp elkaar maar es even zien! De Dakar wordt hier op de voet gevolgd, na eerst een week in dikke sneeuw te hebben gezeten in Oostenrijk. Nog alle goed gewenst voor het komend jaar! Veel liefs ut BB
Natuurlijk fan us ek nog de beste winsken foar 2012. Mooi ferhaal en we bliuwe jimme folgjen. Doch fersichtig en pasje goed op jimme sels. Groetenis ut un op dit moment sonnig Wyckel en oan't sjen!
Gosse en Aaltsje
wat is het toch leuk om jullie te blijven volgen op deze manier. En wat een bijzondere verhalen!! Ik denk te begrijpen hoe fijn het moet zijn geweest dat je weer Back in town was met een aantal comfortabele zegeningen die daar bij horen......
Ik ben zelf net uitgebreid heerlijk in bad geweest en moest toen wel even aan jullie denken (nou ja....:))) haha
Hoi R&H,
Wat een mooie verhalen zeg. De Nasca lines zijn natuurlijk zeer beroemd, maar zijn jullie er al achter hoe deze zo symmetrisch gemaakt kunnen zijn (er waren immers nog geen vliegtuigen toen deze werden gemaakt, toch?). Gaaf dat jullie ook een stukje Dakar gezien hebben, ik heb het gevolgd op TV, maar heb jullie helaas niet gezien. Leuk om te lezen hoe het daar gaat, heel veel plezier nog!
Robin
Kan er heus wel mee omgaan zoals je ziet. Ben nu bezig met het lezen van jullie mails. Goed om te lezen dat alles goed met jullie gaat. Hou dat in ieder geval vol. Hier in Woudsend is niets bijzonders te melden, alles nog bij het oude. "'t Lam" draait en als de kerkklokken luiden wordt daar nog volop gehoor aan gegeven (helaas). Time Flies, juse it well is het advies wat ik jullie wil meegeven maar dat hadden jullie zelf natuurlijk ook wel door. Voor je het weet is het weer voorbij. Tot schijvens. Johan