De laatste lootjes
Onze laatste nacht in Balk.
Vanavond heerlijke " winter kost " gegeten bij mijn zus en zwager in Oudemirdum.
Morgen vertrekken we naar London.
We hebben in totaal 1177,50 euro aan giften gekregen van familie ,vrienden en collega's.
en natuurlijk allemaal leuke kleine gezellige meeneem dingen zoals, drop/fotoboekjes/spelletjes/schrijfboekjes/sieraden/boeddha.
Geweldig. Hartelijk dank allemaal.
Inmiddels is er geld gestort naar Atiy voor 10 kerstpakketten, (zie nieuwsbrief )
Natuurlijk gaan we ter plekke bekijken wat we nog meer kunnen doen met het geld wat we hebben gekregen.
Allemaal een goede tijd.
Hasta la vista
René en Hendrika
ik winksje jim 'n hiele noflike reis ta!!!!! En geniet d'r lekker fan!!!!
Heel veel succes, laat jullie droom werkelijkheid worden.
Helaas kán ik jullie wegens ziekte niet uitzwaaien, wat ik erg jammer vind, maar dan maar op deze manier: nogmaals heel veel plezier, voorzichtig en hou ons op de hoogte! Xx, Robin
Wanneer ik dit lees zijn jullie op Schiphol en w.s al uitgewuifd door jullie familie ha hou ons op de hoogte en geniet van jullie reis dikke tut Trudy en Theo
Had nog gebeld en sms gestuurd, hele goede reizen, geniet, wees gelukkig, hoop dat al jullie dromen werkelijkheid worden. Wees vooral voorzichtig! Dikke tût Johan en Regien.
Rene en Hendrika,
Het was een beetje kort zondag, we zijn nog even door de wilhelina straat gereden. Daar hebben we veel plezier gehad met elkaar. Laat wat van jullie horen ach en een jaartje is zo om. Voor ons wel
Groet Jan
Nu is het echt hé,.....en heel jaar weg! We hadden nog gebeld...,maar niet meer gelukt! Heel veel plezier, maak er iets ongelofelijk moois van, geniet van alles wat op jullie pad komt, het is jullie gegund! Gr en liefs ût BB.
Het is begonnen!! Heel goede reis en geniet, geniet, geniet!!! liefs 10
hoi, hoe gaat het met jullie? al op plaats van bestemming?
Laatste nieuwtje uit Balk( ik zou jullie op de hoogte houden immers): eigenlijk niets bijzonders.
Hoop dat alles goed is bij jullie en tot schrijfs!
Fantastisch deze reisblog! Ik kreeg het via Marijke op het werk.
Van te voren elkaar niet meer gezien dus maar even zo . Voor beide heeel veel plezier toegewenst
Groetjes Simone